P - Agriculture : [122] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 122
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-08The effect of local and imported soybean (Glycine max L.) and blanching time on the chemical and sensory characteristics of soymilk powderRohmah, Miftakhur; Yuliani, Yuliani; Christian, Christian
2014-10Analisis rendemen dan sifat fisika-kimia gelatin kulit ikan tenggiri (Acanthocybium solandri) yang diproduksi dengan metode asamYuliani, Yuliani
2016-01-16Qualitative determination of secondary metabolic compounds and macro nutrients some botanical pesticide plants of East KalimantanRaden, Ince; Suyadi; Thamrin
2016-01-16The role of plant parasitic nematodes on agricultural ecosystem productivity in East KalimantanSuyadi; Rosfiansyah
2017-07-08The productivity and prospective of job's tears (Coix lacryma-jobi L.) development for staple food crop alternative in East Kalimantan, IndonesiaSuyadi; Raden, Ince; Suryadi, Andi
2017-09-27STUDI GENERA NEMATODA ENTOMOPATOGEN PADA LAHAN LEBAK PADI SAWAH (O r y z a s a t i v a L.) DI KECAMATAN MUARA WIS KABUPATEN KUTAI KARTANEGARASuryadi; Rosfiansyah; Nurdiana, J.; Suryadi, Andi; Sopialena; Waluyo, S.
2020-05-13Socio-economics factors affecting the non-paddy farm income of paddy households in East Kalimantan, IndonesiaKarmini, Karmini; Karyati, Karyati
2017-09-06PRODUKTIVITAS USAHA SAPI POTONG BERBASIS PETERNAKAN RAKYAT DI KABUPATEN KUTAI KARTANEGARAMayulu, Hamdi; Wijayanti, T.; Riadi, S.; Rahmatullah, S.N.; Christiyanto, M.
2019-08-07Karakteristik fisik dan sensoris rosella jelly drink dengan penambahan sarang burung walet sebagai inovasi pangan fungsional baruNirwana, Nirwana; Candra, Krishna Purnawan; Emmawati, Aswita; Yuliani; Prabowo, Sulistyo
2019-08-07Optimasi Suhu Dan Waktu Karbonisasi Pada Pembuatan Arang Aktif Dari Limbah Kulit Pisang Kepok (Musa Normalis) Untuk Pemurnian Minyak Jelantah Ayam Goreng TepungRahayu, Lilik Sri; Prabowo, Sulistyo; Emmawati, Aswita
2019-08-07Sifat fisik dan organoleptik es krim rasa mandai cempedak dengan penambahan beberapa zat penstabilSetyanugraha, Muhammad Agung; Prabowo, Sulistyo; Rahmadi, Anton
2009-03-09Nutrient content and sensory evaluation of Lai (Durio kutejensis Hassk Becc) fruit flesh of some some Lai cuktivars originated from IndonesiaCandra, Krishna Purnawan; Rusdiansyah, Rusdiansyah; Suriansyah, Suriansyah
2009-03-09Inter relationship of some Lai (Durio kutejensis Hassk.Becc.) cultivars originated from Indonesia, based on fruit morphology and nutrition contentCandra, Krishna Purnawan; Rusdiansyah, Rusdiansyah; Suriansyah, Suriansyah
2018-11-13Design of soft jelly candy with addition of edible bird nest (Collocalia sp.) as functional food rich in sialic acidCandra, Krishna Purnawan; Sarwani, Firza; Hasan, Muhamad
2019-05-02Pemanfaatan ekstrak kulit buah naga merah sebagai aktivitas antibakteri terhadap Salmonella thypiSampepana, Eldha; Candra, Krishna Purnawan; Rijai, Laode
2013-10Penyebaran dan Status Kerusakan oleh Nematoda Parasit Tumbuhan Radopholus similis pada Tanaman Pisang di Kalimantan TimurSuyadi
2018-11-17Pemanfaatan Tepung Kerabang Telur dengan Perlakuan Asam Fosfat Sebagai Pakan Tambahan Ayam PetelurIsmanto, Arif; Fitriani, Deasi
2019-08-07Karakteristik Fisik dan Sensoris Rosella Jelly Drink dengan Penambahan Sarang Burung Walet sebagai Inovasi Pangan Fungsional Baru-
2019-08-07Kepadatan mikrobiologi dan total asam tertitrasi pada biji kakao yang difermentasi dengan kultur pemula Saccharomyces cerevisiae dan Acetobacter acetiFitriani, Yeni; Candra, Krishna Purnawan; Rahmadi, Anton
2019-08-07Karakteristik fisiko-kimia pada kakao asal perkebunan Kalimantan Timur yang difermentasi dengan kultur pemula Saccharomyces cerevisiae dan Acetobacter acetiUlfah, Maria; Candra, Krishna Purnawan; Rahmadi, Anton
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 122