View Item 
  •   Unmul Repository Home
  • Articles
  • A - Agriculture
  • View Item
  •   Unmul Repository Home
  • Articles
  • A - Agriculture
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pangan olahan etnis dayak Kutai Barat

Thumbnail
View/Open
HKI Buku Pangan Olahan Etnis Dayak Kutai Barat (753.5Kb)
Buku Pangan Dayak Sebagai Pangan Lokal_with Watermark.pdf (2.770Mb)
Date
2018-01
Author
Saragih, Bernatal
Kurniadinata, Odit Ferry
Emmawati, Aswita
Mariyani
Nisyawati, Hairun
Metadata
Show full item record
Abstract
Singkong merupakan pangan pilihan utama oleh masyarakat Dayak Kabupaten Kutai Barat terutama saat nasi atau beras tidak cukup sebagai bahan pangan sumber kalori. Berdasarkan wawancara dengan masyarakat Dayak Kutai Barat pengolahan singkong sebagai bahan pangan dicampur dengan nasi dengan berbagai versi.
URI
http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/4305
Collections
  • A - Agriculture [259]

Repository Universitas Mulawarman copyright ©   LP3M Universitas Mulawarman
Jalan Kuaro Kotak Pos 1068
Telp. (0541) 741118
Fax. (0541) 747479 - 732870
Samarinda 75119, Kalimantan Timur, Indonesia
Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of Unmul RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Repository Universitas Mulawarman copyright ©   LP3M Universitas Mulawarman
Jalan Kuaro Kotak Pos 1068
Telp. (0541) 741118
Fax. (0541) 747479 - 732870
Samarinda 75119, Kalimantan Timur, Indonesia
Contact Us | Send Feedback