Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/53209| Title: | Proses Pembuatan Es Krim Berbahan baku Sari Kedelai Dengan Penambahan Sirup Mangrove Jenis Pidada (Sonneratia caseolaris) |
| Other Titles: | Proses Pembuatan Es Krim Berbahan baku Sari Kedelai Dengan Penambahan Sirup Mangrove Jenis Pidada (Sonneratia caseolaris) |
| Authors: | palupi, nurul puspita |
| Keywords: | Proses Pembuatan Es Krim Berbahan baku Sari Kedelai Dengan Penambahan Sirup Mangrove Jenis Pidada (Sonneratia caseolaris) |
| Issue Date: | 12-Apr-2013 |
| URI: | http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/53209 |
| Appears in Collections: | J - Agriculture |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Invoice Pembayaran Paten IPP0000018792.pdf | Proses Pembuatan Es Krim Berbahan baku Sari Kedelai Dengan Penambahan Sirup Mangrove Jenis Pidada (Sonneratia caseolaris) | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.