Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/49647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMarwati, Marwati-
dc.date.accessioned2023-02-13T08:07:02Z-
dc.date.available2023-02-13T08:07:02Z-
dc.date.issued2023-02-13-
dc.identifier.urihttp://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/49647-
dc.titleProses Produksi Yogurt Nabati Dari Susu Kedelai (Glycine Max (L) Merril) Dengan Pemanis Rendah Kalori Dan Ekstrak Buah Naga Super Merah (Hylocereus costaricenisi)en_US
Appears in Collections:J - Agriculture

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MARWATI PatenMiftakhur Rohmah-1_230121_110942-dikompresi (1)-compressed.pdfPaten Proses Produksi Yogurt Nabati Dari Susu Kedelai (Glycine Max (L) Merril) Dengan Pemanis Rendah Kalori Dan Ekstrak Buah Naga Super Merah (Hylocereus costaricenisi)666.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.