Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/3571
Title: Produk Asal Haiwan Yang Harus Diwaspadai
Authors: Prabowo, Sulistyo
Ardhani, Fikri
Keywords: halal, haram, daging, haiwan, waspada
Issue Date: 2014
Publisher: Universiti Putra Malaysia
Citation: Prabowo, S., Ardhani, F., 2014. Produk Asal Haiwan Yang Harus Diwaspadai. Dalam: Isu Halal Kontemporari. Ed. Russly AR, Nurdeng D., Moh. Aizat. Universiti Putra Malaysia Press. Serdang, Selangor
Abstract: Daging haiwan adalah masalah utama yang dibahas dalam kajian halal. Kebutuhan akan daging halal yang semakin meningkat harus diimbangi dengan pemahaman akan kehalalan daging yang beredar. Ada banyak daging haiwan yang harus diwaspadai baik dari segi dzat, proses maupun dampak terhadap penikmatnya.
URI: http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/3571
ISBN: 9789673443932
Appears in Collections:Unsorted Book

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Produk asal haiwan harus diwaspadai.pdf14.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.