Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/26551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSedionoto, Blego-
dc.date.accessioned2022-03-14T06:44:32Z-
dc.date.available2022-03-14T06:44:32Z-
dc.date.issued2011-10-11-
dc.identifier.urihttp://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/26551-
dc.description.abstractPengaruh Penambahan Sukun Pada Pembuatan Abon Ikan (Mujair) Pada Tingkat Kesukaan Anaken_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherFakultas Farmasi UNMULen_US
dc.subjectPenambahan Sukun, Pembuatan Abon Ikan (Mujair),Tingkat Kesukaan Anaken_US
dc.titlePengaruh Penambahan Sukun Pada Pembuatan Abon Ikan (Mujair) Pada Tingkat Kesukaan Anaken_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:P - Public Health

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Proceeding Seminar Kimia bahan alam-2011-Blego Sedionoto.pdfAbstract and Presentation3.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.