View Item 
  •   Unmul Repository Home
  • Proceedings
  • P - Agriculture
  • View Item
  •   Unmul Repository Home
  • Proceedings
  • P - Agriculture
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Titik Kritis Halal Produk Pangan Khas Kalimantan Timur

Thumbnail
View/Open
Semnas 2011 a.pdf (12.04Mb)
Date
2011-07-20
Author
Prabowo, Sulistyo
Metadata
Show full item record
Abstract
Pengembangan bahan lokal untuk meningkatkan ketahanan pangan di Kaltim tidak terlepas dari budaya setempat. Masyarakat Kaltim yang religius juga sangat memperhatikan aspek kehalalan bahan yang dikonsumsi. Tulisan ini menguraikan bahan-bahan yang menjadi kritis dalam kehalalan penggunaannya di produk lokal khas Kaltim
URI
http://repository.unmul.ac.id/handle/123456789/3570
Collections
  • P - Agriculture [122]

Repository Universitas Mulawarman copyright ©   LP3M Universitas Mulawarman
Jalan Kuaro Kotak Pos 1068
Telp. (0541) 741118
Fax. (0541) 747479 - 732870
Samarinda 75119, Kalimantan Timur, Indonesia
Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of Unmul RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Repository Universitas Mulawarman copyright ©   LP3M Universitas Mulawarman
Jalan Kuaro Kotak Pos 1068
Telp. (0541) 741118
Fax. (0541) 747479 - 732870
Samarinda 75119, Kalimantan Timur, Indonesia
Contact Us | Send Feedback